Herstel

Elke burn-out gaat over.

De overweldigende moeheid en gebrek aan energie in het begin kunnen overweldigend zijn. Zelfs bij grote vermoeidheid kunnen we met kleine stapjes toch al een heel verschil maken. Dit bevordert het herstel. Als er dan meer energie vrijkomt is het ook zaak actief aan een perspectief te blijven werken. Niets doen en thuis zitten piekeren helpt niemand vooruit. Integendeel.

Fase I: Eerste concrete acties

In de fase van de alles overheersende moeheid kijken we naar de volgende zaken:
Ademhaling
Beweging
Relaxatie
Sport
Open ruimtes
Veiligheid
Slaap
Rust

De stappen die gezet worden zijn soms hele kleine stapjes. Het is belangrijk op dit moment niets te forceren. Veel kleine stapjes betekent ook vooruitgang en langzamerhand gaan we over naar meer energie en de volgende fase.

Fase II: Versterken en vooruit

Als het energieniveau het terug toelaat gaan we aan de slag met vragen rond werk, reïntegratie, privé-leven. Deze vraagstukken hangen af van persoon tot persoon en zijn voor elke cliënt uniek. Terwijl we hier oplossingsgericht aan werken bouwen we ook verder de veerkracht en het energieniveau op.

Vaak is het moeilijk zelf de uitdagingen en mogelijkheden in te zien. Voor velen is het niet makkelijk aanpassingen vol te houden. Ik help je door je een spiegel voor te houden en mijn kennis en ervaring in te brengen. Bij hindernissen ondersteun ik je en spoor ik aan.

Ik bied op herstel gerichte coaching op verschillende manieren aan:

  • Coachingsessies van 1 uur tot maximaal 1,5 uur in Leuven;
  • Coaching via Skype, voor wie zich niet kan of wil verplaatsen. Dit kan ook in de avonduren en in het weekend;
  • Individuele intensieve VIP coachingsdagen, waar we op 1 dag dieper ingaan op een aantal thema’s. Ideaal voor wie snel actie wil of een grote verplaatsing moet maken.

Ben je geïnteresseerd in een van bovenstaande opties? Contacteer mij dan nu voor een vrijblijvend verkenningsgesprek van 30 minuten via Skype of telefoon. We bekijken samen jouw situatie, welke optie voor jou geschikt is en als ik je kan helpen doe ik je een vrijblijvend aanbod.

Alex op de Weegh
alex@Myselfinsight.com
0485-169153